Pages

Tuesday, 1 April 2014

3 Days More ..Counting and keep counting

Assalamualaikum dan Salam Ceria !


Amboi..belagak kau tajuk entri cakak omputeh ..HUHU..Apa kebende duk counting tu ? Counting star macam One Republic ke ? Haa, takdala ..Sebenarnya, tinggal lagi 3 hari je aku nak memerah otak  untuk final exam nie. Yela, sebab ini adalah semester terakhir aku dalam diploma nie iaitu semester 6. =,=

Seriously, macam tak percaya dah tiga tahun aku belajar. Waktu semester pertama dok terpikir "bila nak habis. Bosanla belajar. Selalu terdetik macam tu. Tapi bila dah masuk semester akhir nie rasa macam "oh no. Aku dah nak habis belajar la. Lahaii . Itulah kan pendirian manusia selalu berubah . Macam iman kita jugak, sekejap turun sekejap naik. Hmm..

Minggu lepas selesai sudah exam paper aku seperti Women Health, Paediatrics, Geriatric,Sports and Occupational Health Safety, dan satu lagi Rehabilitation Medicine. Alhamdulillah, aku boleh jawab dengan jayanya. Minggu nie pulak subjek subjek macam Ethics and Administration, Management for Physiotherapy dan Entrepreneur for Physiotherapy. Subjek business la katakan. Wish me luck :)

Entri kalini lebih kepada rileks mileks sikit sebab kononnya nak release tension. Huuu.. Entri kalini nie jugak entri yang cakap banyak sebab aku rasa aku jarang cakap banyak dekat blog aku nie*yekew ??. Kenapa boleh rileks lagi nie ? Sebabnya esok exam sebelah petang dan sempatlah aku nak studi di pagi hari . hihi..

Ok,cukupla entri merapu takat nie. Nanti busang pulak orang nak nengok. Entah ada yang nengok pon dop tawula ..

Sebelum habis, jom layan gambaq aku waktu studi.


lahaii .. berteraboq habeh .. punah laguni -_-







2 comments:

Terima kasih kerana memberi KOMEN :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :