Pages

Thursday, 28 May 2015

Miracle Spray : Spray yang Ajaib

Assalamualaikum semua..

Hai2..sekian lama tak menghupdate blog ye kawan2..berhabuk puih habis kat sini..heee

Okla..taknak cakap banyak..actually, aku ingin menguar2 kan satu produk dari utara punya yang baru nak up iaitu 'Miracle spray'.

Kenapa miracle spray? Ajaib sangat ka spray tu..haa ..memang ajaib sebab sekali sembuq muka kita rasa fresh, dua kali sembuq buat muka kita jadi flawless giteww..berkali2 sembuq, fikirkan la kesan dia. 

Dibawah nie terdapat jugak testimoni dari customer yg sudah menggunakan miracle spray ini.


Antara kelebihan miracle spray

Ini adalah gambar founder miracle spray. Cantik kan ? flawless ngat2 

Antara testimoni lain...

Anda berminat ?

Jika berminat, anda bolehla ke page saya iaitu Blog Fynaz untuk mendapatkan lebih banyak info :)

Wednesday, 25 June 2014

Filem Minggu Ini : Maleficent



Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Jom tengok sikit review untuk filem minggu ini iaitu Maleficent :)

sumber Google

Pendapat aku : 
Secara keseluruhan cerita nie memang best dan sesuai ditonton seisi keluarga sebab cerita nie berdasarkan cerita dari Sleeping Beauty yang diterjemahkan menjadi real story.
Menariknya, plot cerita nie bermula dari zaman kanak kanak Maleficent ( lakonan Angelina Jolie ) sehinggalah dia menjadi pari pari yang hebat tapi malangya sayapnya telah dipotong oleh orang yang dicintainya iaitu Stefan. Maka bermulalah episod peperangan diantara manusia dan pari pari sehingga Maleficent sanggup menyumpah Aurora iaitu anak Stefan yang dia akan mati menjelang hari lahirnya yang ke 16.

Part yang comel waktu Aurora masih kecil dan dia pergi dekat Maleficent dan menyuruhnya untuk dukung.Lahaii, so sweet . 4 bintang dekat situ..:D

Part last dalam cerita nie bukanlah putera raja yang cium si puteri tetapi Maleficent sendiri yang cium dan telah menyedarkan si puteri.hmmm.. girlspower ditunjukkan di situ (^-^)

Kesimpulannya, cerita ini lebihkan kasih sayang seorang ibu terhadap anak walaupun bukan anaknya sendiri so kepada sesiapa yang belum tengok lagi tu cepat2 p tengok sebab tak rugi beli tiket. Haa, satu lagi memandangkan hari nie hari Rabu dapat diskaun pulak takkan takmau lagi ?? Pilihan di tangan anda.

nota comel : kawan aku tengok cerita nie dua kali dalam masa seminggu sebab best dan comel ..huhu

Rating untuk filem : 4.5/5







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :