Pages

Tuesday, 26 June 2012

Filem Minggu Nie : Abraham Lincoln Vampire Hunter

                                                             Salam ceria semua.
Hari Sabtu minggu lepas aku saja g jejalan kat JUSCO PERDA n terasa nak tengok wayang. Then aku try tengok 1 cite nie.

taraa.....cite nila.. :)

Overall cite nie memang best . Rugi gak kalau tak tengok coz aku nie memang anti sikit dengan cite hantu n seram nie. huhu..

p/s :: kpd sesape yg ade heart attack tu better jangan p tgk erk coz byk suspen lam nie.. aku yg xde heart attack nie hmpir nk kene da..hihi

adiozz

Tuesday, 19 June 2012

Woww !! Ady Putra Datang AUCMS !

                                                                   Salam ceria semua..
Woow...itulah first impression aku ble npk Ady Putra depan mata aku nie.. Teruja bangat.. Maklumla.. aku Memey minat gler dy.huhu. Dah dpt tgk tu mulela soh membe aku cubit kiri cubit kanan . Bukan ape.. macam tak pecaya ja dy ade depan mata..heehe. Tapi yg membuatkan aku kecewa sebab x dapat tangkap gmba dengan dia. So sad u know.. :*( . Part yg pling bez ble dy nyanyikan OST untuk filem AKU TERIMA NIKAHNYA yg akan ditayangkan pada bulan 12 nie. Best gilerr..


Opss !! Keterujaan btol FynazShamz bercerita pasal Ady Putra sampai tak sempat nak cite nape dy datang kat tempat studi aku nie. Actually Minggu nie kolej aku ade Career Week so dy datang dengan Farid Kamil Fadzil Zahari [ adik Farid ] datang untuk mengisi slot Talkshow wit FINAS.


nie je pict yg aku sempat snap..okla dari  takde an...:)
adiozz,,

Monday, 18 June 2012

NIKON GIVEAWAY by Ieqah Blog Gajah

                                                              ~Salam ceria semua~
Dah lame tak mengupdate blog..maklumla bwu abh cuti midsem..huhu.. dah buke cuti nie twoz buka blog  then terpandang iklan yg begitu mendebarkan jiwa dan raga jiran rumah aku [maap yer jiran]... Aku begitu tertarik dengan hadiah menarik yg ditawarkan.So, tunggu ape lagi..tros terbang mencari link nila...Cer korunk tgk aku punya slogan... Ok kew tak ?? huhu


Saya join Nikon Giveaway by Ieqah Blog Gajah kerana saya amat meminati jenama Nikon. Kalau Yuna jadik duta untuk Canon dengan trademarknye 'Setiap Gambar Ada Lagunya' tp bagi sy punya trademark untuk Nikon pulak 'Setiap Gambar Ada Kenangannya' ...ciiiiiiiiiwwwaaaaaaahhh..... bley tera tuhh ??


aku join contest nie dq sini :) 
adiozzz

Friday, 8 June 2012

Subjek Dalam Diploma Fisioterapi

SEMESTER 1

  • Anatomy
  • Physiology
  • Physcology
  • Physics
  • English
  • Pendidikan Islam [ utk Muslims]
  • Pendidikan Moral [ utk Non-Muslims]
SEMESTER 2
  • Surface Anatomy
  • Biomechanics
  • Kinesiology
  • Pathology
  • English-II
  • Exercise Therapy-I
SEMESTER 3
  • Exercise Therapy-11
  • Cardiorespiratory-I
  • English-III
  • Musculoskeletal System-I
  • Neurological System-I
  • Research Methodology
  • Electro Therapy-I
  • Elective Posting [ after final exam about two weeks ]
SEMESTER 4
  • Cardiorespiratory-II
  • Musculoskeletal System-II
  • Neurological System-II
  • Electrotherapy-II
  • Clinical Posting [ after exam about two month ]
SEMESTER 5
  • Musculoskeletal System-III
  • Cardiorespiratory System-III
  • Neurological System-III
  • Pengajian Malaysia
  • Clinical Posting [ after exam about two month ]
SEMESTER 6

  • Geriatrics, Sports and OHS
  • Paediatrics
  • Women Health
  • Ethics and Administration
  • Rehabilitation Medicine
  • Management for Physiotherapy
  • Entrepeneurship for Physiotherapy
  • Clinical Placement [ after exam about two month ]



nota kaki : kalau ada pertanyaan mengenai fisioterapi , LIKE dan MESSAGE dekat page : 


                                                    

Monday, 4 June 2012

Sepupuku Kahwin Wit Siti Saleha ?

Salam ceria semua...kalau korang tgk tajuk nie mesti terkezut kan coz Siti Saleha da kawen.kalau dia kawen conpom kecoh 1 malaya la...Maklumla kawen tak jemput wartawan kan? Maaf yerr..patik disini hanya meminjam nama Siti Saleha jer...y aku pinjam nama dia..Sebabnye [suke hati akula] huhu...Actually..sepupu aku kawen dengan seorang perempuan yang seiras dengan Siti Saleha.haa..kalau korang tak pecaya meh tgk gamba kt bawah ny..:)

Amacam..same tak? huhu

Ok..alhamdulillah...majlis dorang berjalan dengan lancar n jayanya. Majlis nie special cket coz sambut dengan dua mempelai iaitu dua beradik.Its mean yg sulung n yg keduala...Senang bt dua2x ckali...sep bajet...macam mak ngah aku cakapla an. kalau nk tgk 2 mempelai lg tgu 10 tahun. nape 10 tahun plak ?? yela..tunggu anak mak ngah yg kecik jdik besala...hhuhu. Jom usha cket 2 mempelai tu.
sempoi tak? maaf..pengantin x ready nie.. =)

majlis nie berlangsung kat perak coz dorang stay dekat sana n buka restoran kt sana. caye tak ?? haaa....meh usha  cket restoran dorang nie
usha cket dala erk...:p


kalau nk tgk lebih2x lagi..sila2lah buka fb sy disini

Friday, 1 June 2012

Selamat Datang Bulan June !


Salam ceria semua...Selamat tinggal bulan Mei Selamat Datang Bulan Jun ....Diharap bulan ini dapat memberikan semangat untuk terus berjuang demi kehidupan ini. Bulan Jun nie jugak semestinya ramai yang akan melangsungkan perkahwinan.Aku bile pulak?? heheh...lambat g ehh...Studi dulu...ciwahh...Bulan nie jugak ade membe aku yang akan sambut besdayy dowunk...ape2pown wait n see la ape surprise yg nak bg kat dorunk nie..huhu

adiozz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :