Pages

Sunday, 23 September 2012

#2: Posting di Darul Hanan





Assalamualaikum dan Salam Ceria !

First sekali aku nk mintak ampun sebab tak dapat hupdate entri mengenai posting aku kat DarulHanan secara daily. Sebelom nie memang aku decide nak buat secara daily tapi selepas dipikirkan balik aku nak buat secara suka ati akula. hihi. Bukan ape, antara sebabnye , kiteorang kena buat assignment dan assessment[ phm sendri nok ]. Sebut pasai assignment ,aku ade story jugak pasai nie. Korunk boleh baca dekat Entri ini .

Berbalik pada cerita posting nie, masuk je hari kedua, ketiga n keempat makin seronok sebab dah kenal dengan tok n tokwan kat situ. Diorang memang sporting sampai kadang2x tak larat nak melayan. huhu. Aktiviti waktu pagi, kami perlu melakukan exercise bersama diorang. Macam2 ragam dapat disaksikan.


Group pertama yg conduct exercise. Muka aku pon tercoih kt situ =) 



siap bergelek lagi jah oii. jangan maen2x..huhu



cer carik aku dok mane ? :)


baling jgn tak baling atok :)



Pendek cite, memang bezla posting kat sini .Sebab dapat yg sekepala. Ok. Dah penat berceloteh. Nantikan pulak sambungannya yerr . :)

kredit to: Zulhafizan [ timekaseh daun keladi sbb kasi share gmba :) ]

2 comments:

  1. waaaaa..best nye.meriah :D
    btw saya dah follow awak.Follow back n salam kenal ye^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... memang meriah. tengs FOLLOW :)

      Delete

Terima kasih kerana memberi KOMEN :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :