Pages

Sunday, 8 December 2013

Pretty Awesome Giveaway by Khairina


klik BANNER untuk join !


Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Hari Ahad yang penuh ceria ini , aku join Pretty Awesome Giveaway by Khairina . Yang aku berkenan nak join sesangat nie sebab hadiah dia memang daebak giloss. Rasa macam nak semua ja*nampak tak ketamakan aku disitu.


Apa korang tunggu lagi, jomla join Pretty Awesome Giveaway by Khairina nie. Tak rugi apa apa yaa . Aku tengok senarai peserta Pretty Awesome Giveaway nie pon dah melebihi 200 orang. Tak caye, korang klik je dekat Giveaway nie. 

Cepat join sebelum tarikhnya luput ditelan zaman*krik krik krik krik

Tarikh luput Pretty Awesome Giveaway by Khairina : 20 Disember 2013

nota untuk si Khairina : sori ye dik , akak tak aktif Instagram buat masa sekarang so, akak tak boleh nak follow akaun2 Instagram tu yer ..tsskk (-_-)

6 comments:

Terima kasih kerana memberi KOMEN :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :