Pages

Monday, 25 November 2013

Kegilaan Terbaru Sewaktu Online Facebook



Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Kegilaan orang sekarang sewaktu online Facebook ,,




Nindiaaa baq hangggg ... Sekali dengan aku tersangkut sekali dok pulun main game nie . Tak main dekat tab main dekat lappy kesayangan aku nie . Kiranya dah jadi addict balik sebab dua bulan tak main gara-gara praktikal punya hal . Ngehh ..:P

Asalnya dah insaf dah tanak main game nie tapi disebabkan pengaruh rakan sebaya maka aku meneruskan perjuangan untuk main game nie . HEEEEE ...


itu aku #105

Konklusinya , sekarang nie aku dah ada dekat level 105 . Pecah peluh aku asyik dok main game nie . Sampai pernah mimpi aku dapat unlimited life dekat game nie . See dia punya penangan ,, memang gila . 

Ape2 pon , main game nie ada limitnya jugak . Tak boleh nak direct main game je . Boleh maut kot . Fikir fikirkanlah , masing masing dah besar *ayat membe aku waktu dia taktau nak bagi nasihat ape :D

Sekadar nak pesan , kita boleh ja nak online ke main game sampai meletup lappy / smartphone / tab asalkan jangan lupa tanggungjawab akhirat kita seperti SOLAT . Ingat ya teman2 . Pesanan untuk diri sendiri jugak :) .


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :