Pages

Thursday, 15 August 2013

Baca Blog Orang Sampai Blog Sendiri Terabai

Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Yeah3x .. Minggu depan dah bermula study week yang bermakna minggu akan datang tu adalah minggu exam. Haisyy, belum prepare hape2 nie*tak prepare hape tapi sempat mengosip kat sini .Huu~~

Takpelah , sebelum bermulanya study week , sebelum bermulanya exam , sebelum korang lempang aku*berani korang ?? lets cut to the chase ( ayat OhMyEnglish part Maz jadi designer .HAHA )

OKlah , disebabkan aku ada masa senggang yang teramat senggang nie , aku sempatla menziarahi belog2 yang super famous amos dari aku .. Seronok baca belog orang femes nie sebab terasa macam diri ini pon femes jugak . Kihkihkih . Terperasang sudah .

Antara blog yang sempat aku lawat ialah blog Dunia Sebelah Zara ,Jejari Runcing, Cik Natrah, Terfaktab dan banyak lagi la .. *keyboard nie taknak taip panjang2 ^^


Ini adalah senarai  blog yang menjadi satu kemestian untuk aku melawat sebab ada dalam bloglist aku kan =)

Aku ada dalam senarai bloglist korang tak ? Kalau takde takpe , kalau ada Alhamdulillah sangat .hihi..

Adiozzz !



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :