Pages

Wednesday, 31 July 2013

Majlis Berbuka Puasa Aucms 2013

Assalamualaikum dan Salam Ramadan Karim !

Alhamdulillah , semalam berlangsungnya majlis berbuka puasa anjuran kolej aku . Seperti yang diketahui , kalau dah nama majlis berbuka puasa tu mestila makan free kens .. Huhu .. Apepon , nak bagitau jugak kat korang terketaq2 nak bagitau yang aku pernah attend majlis nie . Dok caye ? OK .. meh tgk kat SINI mehh !

Takmo cerita panjang , jom layan gambaq2 yang sempat di rakam+ potret + snap dan segala mak nenekla kat bawah nie :D

Biar gambar berbicara ~~















Memang meriah sangat2 la event kali ini . Sebab dapat berkumpul bersama sama housemate dan classmate untuk iftar ini. Why we enjoy ? Because ini adalah majlis berbuka puasa terakhir , yela dah tahun depan aku dah habis study .. Iyahoooo ! ^^

Last but not least , terimalah gambar setempek dari aku . Ikhlas dari lubuk hati yang paling dalam . Muahaha,,



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :