Pages

Tuesday, 28 May 2013

Festival Belia 2013 di Putrajaya

Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Hai2 .. apa habaq rakan ceq sekelian . Tudia , terketaq jari jari ceq nak menaip entry kali ini . Almaklumla dah lama tak berhupdate. Hee .OKlah , back to the story, hujung minggu baru baru nie, aku mengisi masa lapang aku dengan pergi ke Festival Belia di Putrajaya . Aku pergi bersama kontijen Penang di bawah Majlis Belia Negara Pulau Pinang dan semestinya pergi dengan my BFF aku , Izma a.k.a Cikma. Kami pergi pada hari perasmian iaitu 25/5/2013


R&R Rawang..peace yoo


Kenapa pakai baju PINK tu ? OK . Actually theme colour of Penang is PINK . OK ape .PINK for PENANG .huhu . Even aku TERAMAT SUKA dengan kaler nie , aku kena pakai jugak nauu dan di situ terserlah kecomelan aku memakai baju warna pink .Haha perasan sebentar 

Kami bertolak dari Penang pada pukul 8.00 pagi then sampai di Putrajaya pada pukul 2.00 petang . Satu perjalanan yang memenatkan walaupon bukan aku yang bawak bas , kehkehkeh . Selepas tiba di sana , baru ku tahu rupanya ada 3 event di sana iaitu Festival Belia , Perkhemahan Pengakap dan yang paling best ada JomHeboh . Huhu.

sampai sudah di Putrajaya !

OK .. malang tidak berbau , sesampainya di Putrajaya henpon kita buat masalah double trouble .Haisyy .Memang semput sangat . Nak tangkap gambar pon tak buley , so , gambar nie jela yang dapat aku tangkap . Huu . Please be sad for me .^^

Walaupon baru pertama kali join acara sebegini , tapi alhamdulillah dapat pengalaman dan pengetahuan yang banyak dalam acara seperti ini .Harap2 next event boleh buat dekat Penang la naaa .:)





Adioss !




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :