Pages

Saturday, 30 March 2013

Khurasan Daging .. Apa Tu ??

Assalamualaikum dan Salam Ceria !!!

Supper utk malam nie .. Jeng3x ... Khurasan Daging .. :D

sebelum dimakan ^^

Mula2 aku tertanya jugak , benda ape lah nie .. Tapi , nak makan punya pasai , aku pon order lah makanan nie sebab kawan pernah suggest makan khurasan nie. First trial , memang sedap . Cukup rasa , cukup empuk dan cukup cukup sudahla . Hehehe ..

separuh jek tinggal .. separuh lg kita kongsi bersama .. muahaha
Cara penyediaannya pun sama macam burger dan kebab ? Kenapa macam tu  , firstly ada roti berger , then letakkan sos , daging cincang , mayonis , and akhir sekali dibalut dengan kulit popia. Pastu , di goreng pulak .. Terasa kerangupan di situ . Nyum Nyum >,< . Harga pon berbaloi . RM2.50 je untuk biasa . Yang luar biasa RM3.00 sebab ada cheese dalam tu . But , pada hari Jumaat ada offer , jatuh RM 2.00 untuk yg biasa jela . HUHU. 

Oklah ..setakat nie sahaja menu kita untuk malam nie .. Jumpa lagi *macam dlm rancangan memasak pulop .huhu


opss.. kantoi dala tak makan sayoQ .. huhu







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :