Pages

Monday, 25 February 2013

Jalan Jalan : Pacific MegaMall Penang

pintu masuk Pacific Megamall

 Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Hari Sabtu yg lepas aku berkesempatan keluar outing dengan member member aku di Pacific MegaMall, Penang . Untuk hilangkan tekanan adalah main reason kami untuk pergi sana . Heheehe. Awal2 kami sampai tu dah pergi untuk breakfast + lunch ( time tu baru pukul 11 LOL )


Cool Blog utk menghilangkan dahaga ><

Lepas kenyang *Alhamdulillah  kami pon mulakanlah aktiviti bershopping kami iaitu dimulakan dengan melawat kawasan Watson . Hehehe .. Macam biasala kalau gegurl masuk tempat macam tu , almost setengah jam jugakla habis masa kat situ . Why ? Sebab mula2 ambil barang nie , tak berkenan , letak balik , rasa berkenan , ambil pulak . Haduii , penat macam tu kan ^^ .

Dah habis beli barang kat Watson , time to play game  . Benda wajib yg akan aku buat kalau turun mall . Nak tahu benda apa ????


tara ... racing time .. ade maw fight ?


Penat berjalan , pusing satu mall tu , kami pon berehat sebentar bersama KITKAT . 


farah .. senyum sokmo :)



cikma sedang mmbesarkan matanya O.o


aku .. pening pala nie ><



Pukul 4 petang baru kami bergerak balik dengan menaiki bas kolej .. Begitulah cerita hujung minggu ini iaitu dengan menghabiskan masa untuk bershopping dan mereleasekan tension .. :P

Tamat !



                                JOM TENGOK WAYANG KAT SINI






















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :