Pages

Thursday, 14 February 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool



Assalamualaikum dan Salam Ceria !!



KLIK BANNER UNTUK JOIN ^^



Big GiveAway by CikguFizi , Fizgraphic.com , Kisahemasputih.com , Duniashida.com & Aimancool.com

Ape tunggu lagi , jom join GA ohsem nie :)


   Mangsa tagging :


Nota comel : hope dapatla sebab warna banner sama dengan warna blog . Hihi :)

Instagram ? Ohh No !



Assalamualaikum dan Salam Ceria Semua !

INSTAGRAM . Menatang apa nie ?*kedahan ok* . Tapi itu dulu sekarang punya cita INSTAGRAM owh, menatang nie yang kita buleh upload gambaq apa saja cu oii , buley dok pollow retis peymes . tokwan ada Instagram siap pollow Nilopa ( Neelofa ) taw  ! ERK, *sape punya tokwan nie ><


Hehe . Jangan marah naa , itu cerita rekaan  semata mata . Tiada kena mengena dengan yang hidup atau mati *macam drama LOL .  Ok ,back to my topic. Actually nak bagitau satu rahsia BESAR dekat korang . Please jangan bagitahu orang lain OK? Ermm , sebenarnya FynazShamz dah ade Instagram . Hihi .*nampak tak kepuyuan disitu. 



their logos

Haa . dok tunggu ape lagi mohla kita mengeratkan silaturahim di Instagram pulak . Sape2 yang dah buleh tinggalkan link di kotak komen yg santekk kat bawah nuu . 


my default picture for Instag ok ?

Yang atas tu adalah gambar Fynazshamz di Instagram . Jangan tertuko lak erk . huhu . Follow Fynazshamz dan In Sha Allah kita akan follow awak balik

This is my laLINK ----------> fynazshamz

Terima kasih kerana sudi membaca entri mucux ini . Isk ,,


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :