Pages

Wednesday, 13 February 2013

I'm Coming Home

Assalamualaikum dan Salam Rindu Untuk Semua !!


please close yr eyes if dont want to see it ^^

Puyyohh .Dah lama rasanya aku tak hupdate blog merah aku nie . Haisyy , bukan ape , sibuk aku mengalahkan PM taw yekew ?? so, tak dapat nak bergosip kat sini .Heee ..Maafla yerk . Btw , today im coming home coming home tell the world im coming home . Nyanyi lagu Omputeh LOL!! :P

Eh2 , rasanya belum terlambat lg nak wish SELAMAT TAHUN BARU CINA buat kaum Cina ya. Sapa maw bagi angpau sama saya haa ? Wa sudah tunggu nie .hihi.. Mau dapat ONG selalu2la jenguk wa punia blog . Why ? Sebab wa punia blog warna merah maa ..angkut bangkul nie . Huuhu *nak mamam kuih bakul la



Sebelum tu , aku nak suruh korang BESARkan mata sambil NGANGAkan mulut untuk tengok header aku yang super comel macam tuan blog nie *perasannyerr  huhu. Masih mengekalkan tema yang sama iaitu warna merah . Korang jangan tanya  kenapa aku suka merah sebabnye aku suka merahla nok tak gitu ? ^^


Warhhh . Baru update dah melalut panjang ,aisehhmen . Takpe2 , jangan risau , nanti ceq nak wak kuaq lagi cita baqu naa. Just wait and see . Omputeh lagi . Haisyy .

Permisii ~~







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :