Pages

Saturday, 7 December 2013

Bunga Ros dari Libresse !

Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Nota comel : entri khas untuk makwe2 , aweks2 dan sewaktu dengannya =)

Apehal tetiba tajuk entri nie bunga ros dari Libresse ? Libresse jual bunga pulak ke ? Tapi kenapa kiah nie pulak yang dapat ? 

Ok ..taknak bagi pening2 kepala lagi sekarang nie cuma nak bagitau cerita sebenar. Alkisahnya, sedang aku melayari internet di kala ini , aku ternampak page Libresse . Yang buat aku gatai tangan nak klik tu sebab aku nampak bunga ros warna merah baq hanggg ! Aku kan peminat bunga ros dan semestinya warna merah maka tak heranlah aku mengecat blog aku dengan warna merah *masuk bab sejarah sat.

                                                     ....

Dekat page tu dia ada buat soal jawab pasal personaliti kita . Ada 6 soalan dan korang mesti jawab dengan jujur jujur sejujurnya. Setelah berhempas pulas menjawab soalan yang Libresse kasi , nindiaaaa ! depa bagi kat aku .


Fynaz, sudilah terima bunga ros dari kami pihak Libresse =)

Siap bagi description lagi pasal personaliti diri ini . Memang kebanyakannya betul dan yang paling betul sangat mestilah bunga ros tu . HUHU ..

Nak ambil test nie jugak ? Ok , korang boleh klik dekat link di bawah ini ...


Jangan lupa kongsi bunga apa yang korang dapat ye !

2 comments:

Terima kasih kerana memberi KOMEN :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :