Pages

Wednesday, 19 December 2012

Ask Me If You Can !

Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Ape khabar korang2 semua . Sihat walafiat ke ? Kalau tak sihat tu bawak2 berehatla ye :) . Ok .

First , aku nk tanya . Korang tahu tak ape itu ASK.fm ? Ask.fm bukan macam SURIA.fm ke ERA.fm ye nokk . Ask.fm adalah satu medium untuk kita tanya apa2 je soalan yang bermain di akal dan minda korang tu bernyanyi pulop . Medium nie diwujudkan untuk yang malu bertanya face-to-face memandai je aku :P .Ehh . Macam mana bentuk Ask.fm tu.

                                 klik gambar di bawah untuk melihat !




Haa .. Macam itula qupenye . Aku juga letakkan kotak Ask.fm nie kt belog aku . Korang jangan buat tak nampak pulak . Kotak nie ada di sebelah kanan bawah blog FynazShamz ( atas Feedjit ) . Meh , titew usha sikit :)

Aummm ..merah gitu :)
 Ape tunggu lagi , kalau korang dah ade akaun nie , cepat2 tinggalkan LINK korang dekat ruangan komen . Tahula ceq nak tanya apa kat hampa naaa . HUhu ..


My laLINK ----------->http://ask.fm/fynazshamz




adiozz :)
Ask me if you can .HUHU




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :