Pages

Wednesday, 12 December 2012

Wordless Wednesday #1 : 12.12.12


Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Harini 12.12.12 . Tarikh cantik selepas tarikh 10.11.12 . Then , pasti yang ramai memilih tarikh nie untuk berkahwin , dapat baby , paling tidak untuk kapel . Erkk ? But , it depends on that person right ?Sape yang tak nak nak buat declaration pada tarikh cantik nie kan.

Aku macam mana plak ? Macam tu jela. Nothing happen . Juz bersyukur sebab bangun pagi alhamdulillah still bernafas di bumi Allah ini lagi . :)

Dalam dok kalot ingat tarikh omputeh , mung kena ingat jugak tarikh dalam kalendar Islam yang bersamaan dengan 28 Muharram harini.sekadar memperingati. 

Opss ! Bagi sesiapa yg sambut besday pada tarikh cantik nie SELAMAT HARI LAHIR diucapkan .Moga panjang umur dan murah rezeki . In Shaa ALLAH



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :