Pages

Wednesday, 7 November 2012

Tanda Tanda CInta Semakin Pudar


                                         Assalamualaikum dan Salam Ceria !!

Atudia.. setelah beberapa hari , saat nie ceq baru rasa nak hupdate Entri .. Bukan apa FynazShamz dok kelamkelibut  buat assignment , test la macam2la. After done doing my Neurology Assignment omputeh pulop kau nie jahh , aku usha fesbuk aku then aku tengok status senior sekolah aku mengenai tanda2 cinta yg semakin pudar. Tak nak beletiaq panjang , jom jeling jeling kt bawah tu

                                     TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR



♥ Malas angkat telefon..
♥ Taip sms pun pendek2 jer..
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk
   awak.'
♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju
   matching..sekar ang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah
   katanya sekarang..
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun
   susah,..katanya hp cepat panas...

Betul ke Tidak , aku pon tak tahu , but it depends on that person right ?
So , renung2kan dan selamat beramal :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :