Pages

Wednesday, 26 September 2012

Sayonara Hana Kimura !



Assalamualaikum dan Salam Ceria !

Semasa aku sedang menaip entri nie salah sorang kawan baikku Hana Kimura telahpon berada di bumi MESIR . Dia selamat sampai pada 12 Sept 2012 yg lalu. Alhamdulillah , segala urusan di sini dan di sana dapat dipermudahkan.

Aku jugak berkesempatan berjumpa dgn dia sebelum dia bertolak kesana. Kami sempat pergi ber'dating di tempat paling faymes amous kt Kulim iaitu Giant Landmark Centre la :) . Juz aku dgn Nabilah je yg ade. Ekin dan Wani tak dapat join sekali. Maklumla, semua pakat dok jauh . Ekin dok kt Kelantan [ bakal nurse wehh ] , Wani lak baru je daftar kt UM so , tak sempat nak balik la. Tapi takpe , Skype , Facebook , Twitter menjadi penghubung antara kami semua.

First , sebelum kitaorang lepak kt Giant , kami g Politeknik Sultanah Bahiyah dulu untuk ambil Datin Nabilah . hihi. Sementara dok menunggu ketibaan datin tu, kami sempat dok snap gambar g.


wit adik comey Afrina [ pndai posing tau :) ]

dok text ngan Aaron Aziz weyh =)




nie la Hana Kimura :)

Sorry , gambar Datin Nabilah tak sempat ambik coz masa jumpa tu pakat2 dok sembang itu ini , makan n takde yg nk tlg jadik photographer. Huhu. Kalau korunk nak tgk muka Datin tu cmne silalah ke Entri ini   Ok, berbalik cite Hana Kimura nie dia study di Mesir selama 4 tahun .Woww , lama tu tak jumpa. Nak g sana , telahla . Kalau korang tolong support takpe gak .Hihi. Apepon aku sentiasa mendoakan dia supaya baik2 sahaja di sana [ aku taknak wat touching ^^] 

To : Hana Kimura
Message : Kamu jangan lupa kiteorang kat sini taw. Kalau tingat2x kami kat sini , singgahla ke blog  [ terpromote blog pulak :) ] Hiihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :