Pages

Sunday, 23 September 2012

#2: Posting di Darul Hanan





Assalamualaikum dan Salam Ceria !

First sekali aku nk mintak ampun sebab tak dapat hupdate entri mengenai posting aku kat DarulHanan secara daily. Sebelom nie memang aku decide nak buat secara daily tapi selepas dipikirkan balik aku nak buat secara suka ati akula. hihi. Bukan ape, antara sebabnye , kiteorang kena buat assignment dan assessment[ phm sendri nok ]. Sebut pasai assignment ,aku ade story jugak pasai nie. Korunk boleh baca dekat Entri ini .

Berbalik pada cerita posting nie, masuk je hari kedua, ketiga n keempat makin seronok sebab dah kenal dengan tok n tokwan kat situ. Diorang memang sporting sampai kadang2x tak larat nak melayan. huhu. Aktiviti waktu pagi, kami perlu melakukan exercise bersama diorang. Macam2 ragam dapat disaksikan.


Group pertama yg conduct exercise. Muka aku pon tercoih kt situ =) 



siap bergelek lagi jah oii. jangan maen2x..huhu



cer carik aku dok mane ? :)


baling jgn tak baling atok :)



Pendek cite, memang bezla posting kat sini .Sebab dapat yg sekepala. Ok. Dah penat berceloteh. Nantikan pulak sambungannya yerr . :)

kredit to: Zulhafizan [ timekaseh daun keladi sbb kasi share gmba :) ]

Bila Assignment diREJECT



Assalamualaikum !

Ape perasaan korunk bila assignment kita direject oleh lecturer or ketua korang ? Mesti rasa bengang kan. Sape tak bengang bila assignment kita yg dibuat dengan penuh kesyomelan ketekunan telah direject. Arggghhh..  Rasa macam nak pancitkan tayar keta orang je [ blom bt lagi erk ] .


muka aku berubah jdik baby  bila marah. heee

Haa. mcm tula aku rasa bila assignmentku direject oleh CI [ coordinator instructor ] .Kiteorang kena buat assignment mengenai GAIT CYCLE dan LUNG. Assignment pertama GAIT CYCLE direject kerana tak ckop kaki . adoii. Bley terima lagi.


lukisan nih yg kena reject :(
then yg terbaru , kena lukis yg nie =)


 Mai assignment yg kedua xckop segment lung tu. Err.. mula timbul rasa cuak. Yela, aku ni adalah pelukis yg 'handal' so, mestilah timbul rasa kemalasan untuk membuatnya. So, harinie baru ade mood nk buat balik.

aku lukis yg bawah sekali jah oii


moral of the story : before submit yr assignment, check beribu2x kali assgnment tu if tanak direject. Aku dah kena . Korunk bila pulok ? Huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :