Pages

Tuesday, 28 August 2012

Rayya ! Rayye ! Rayyo 2012

                                                    Assalamualaikum n salam ceria semua ?

Dah hampir seminggu kite menyambut hari raya nie. Syiok tak raya korunk? Jgn dOk syiok sgtLa. pOse tu pnOh ke tak ??Oppsss!! huhu.. alaw yg tak pnOh tu paham2x jela ye :) .Aku pOwn nk kOngsi cite raya aku jugak . Mne bLey kOrunk je yg cite..kasi canla brader.. hehe.

First, bangun je dari tdOw siap2x utk sOlat sUbuh then mandi. Time mandi tu aku niat Mandi sUnat Aidilfitri. Korunk niat tak? :) Then bersiap utk solat sunat Aidilfitri. Pas abih je khutbah troz g ziarah kubur tokwan . Dah abih tu kteOwg blik rumah n siapkan ape yg ptOt kt uMah. Dah sampai uMah tu seMpatla snap beberapa gambar.. hihi

Hijau Kuning gitu =)

Nie lah baju raya aku utk tahun 2012 nie..huhu... Pastu kteowg siap2x lak pg umah OK [orangkaya]  kt area  aku.. Kat situ pown kteowg sempat berpOsing lg. Almaklumla.. bukn senang nk g beraya ke situ .huhu

dgn adik aku =)

Sebelom blek tu aku sempat lg snap gmbar dgn kete tuan rumah.. hehe.. BMW tuu.. 

xdapat bli snap gmba pown jadi lah.. huhu

Tedia... punya pulun dOk snap tuan umah tu kuar siap pesan g tgkpla gmba byk2 ket. t mcOk FB.. atoiii..kne  tpat kt btg idOng yg tak brape mancung nie..huhu. Tula padahnye ble tak mtx izin kt tuan rumah :)



Yeaahhh! Udah Cashout Says.com Dong

  Assalamualaikum dan Salam ceria semua..:)

nah limaploh hengget..huhu

Uihh..terketaQ2x tangan cek nk menulis nie almaklumla dah lama tak berblogging..huhu..Aku kembali dengan misi dan visi yg baru untuk berusaha menceritakan kejayaan aku..ehhe.. Kalau tgk tajok dari atas tu kan mesti korang dah dapat agak ape yang aku nk gosip kan.hmm..Actually aku dah pown cashout aku punya Says. Aku try bawak keluar RM50 dulu dan Alhamdulillah aku berjaya mendapatkannya setelah sekian lama berhempas pulas meniaga sana sini ..huhu.. Pas aku dah meniaga tu kene tunggu plak dia punya approval untuk cashout.
     Adoii.. memang kena sabar separuh dari Iman.. kalau yg tak sabar tu memang kena kuatkan Imanla..hehe. Hampir sebulan cek tgu iBarat buLan jatoh ke rIba taw..Akhirnya aku dapat jugak seminggu sebelum raya. kire macam duit raya akula jugak...

Eh2x kOrunk teruja tak nie nk jdik mcm aku ?? kalau terjua but takde akaun dy lagi korunk TEKAN kuat2x kat sini-------------->SayCheese

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :