Pages

Thursday, 31 May 2012

Segmen Blogwalking &Tambah Follower

Jumlah follower terkini : 84
Target jumlah follower selepas join segmen ini : 150 (bley tera tu)

kalau nak buat jugak , klik dekat sini

Tenkiu....:)

adiozz

Follower ke-100?Siapakah yg Bakal Mendapat Tittle Jubli Intan Itu?

Salam ceria semua...harini fynazshamz keluarkan entri ini untuk mencari siapakah gerangan si cantik/hensem yg bakal menjadi follower yg ke-100...huhu...macam nk dapat award plak kan. :)..then, ape yg akan fynaz buat kalau da dapat follower yg ke-100 tu? Jawapan terbaek..buat bodo je...hihi...takdela...fynaz juz nk ucapkan terima kasih banyak2 kerana sudi follow blog yg xseberapa cantek ny. So, sape2x yg blom follow lg blog fynazshamz nie..cepat2la follow erk...kot2x fynaz terbaek hati utk memberikan something...ciwahh...
adiozz
bukan main senyum lagi seratus ny...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :