Pages

Friday, 31 August 2012

Setia Pada Yang Dua ??



                                            Assalamualaikum dan Salam Merdeka !! :)

                 Apesal tetibe je setia pada yg dua ? Orang setia pada yg satu , FynazShamz setia yg dua pulak ? Hhehe..Lek la brader. Jangan ribut2x. Sajela bagi thrill sikit. Actually aku nk cerita perihal tabung simpanan aku ni. Orang ade ChurpChurp aku wt jugk. Orang ade Says aku pon kalot wt jugak. Pastu yg terbaru Blin.gd la , ZoShare la ape2 jela aku pon buat jugak. Tapi dalam sume tu , aku juz setia pada Says dan ChurpChurp je.:) heehe. Sebabnye yg ptama aku buat ChurpChurp dan Says nie awai n aku slalu promo iklan dari situ. Then, aku dah pown cashout dari akaun Says aku. Bagi yg blom tgk tu bley tgk kt SINI. Banyak manfaat sekiranya kita buat akaun nie antaranya kita boleh dapat duit poket sendiri. Mudah sebenarnya untuk dapat duit dari sini. First, kite promote dulu iklan dia then sekali org klik kat situ kite dapatla 20 sen [ depends on the iklan la ] . Kalau ChurpChurp plak ade iklan yg perlu kite menjual barang tersebut.

Korunk berminat tapi belum ade akaun lagi. Kat sini aku senaraikan Akaun2x yg aku jOin. kLik dekat BANNER =)








If korunk nk join semua nie korunk mestila kena tgk ape syarat2x nye. Ape yg bley wat ape yg takleh  buat. Perlu ingat tujuan kita bukan untuk mendapatkan duit aje tapi sebagai promoter iklan kalau org taknak beli janganla pksa pulak :)


2 comments:

  1. dah buat akaun blin tp bila nk cashout xdapt. tipu kah?:(

    ReplyDelete
  2. fynaz pon x tahu.. fynaz juz guna says la takat nie ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberi KOMEN :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :