Pages

Tuesday, 20 December 2011

Program Merakyatkan Seni Budaya (PMS)

pd 17/12/2011 yg lalu bertempat di Taman Robina a.k.a Pantai Molek berlangsungnya 1 majlis...program ny btjuan mmperkenalkan seni budaya kpd golongan remaja.pelbagai aktiviti yg dijalankan dan juga gerai2..antara aktiviti yg boleh disertai ialah pertandingan congkak,dam haji, galah panjang , mencanting batik dan sebagainya...kt cnie korang ley tgk gmba yg sempat di'snap'...;-)
ny gmba sebelum aku mencanting batik...
ny plak gmba selepas aku mencanting batik...cantik x?
haha..mcm xpecaya lak yg aku reti mencanting batik coz dulu kt sekolah aku bukn amk seni pown...
DAM HAJI GERGASI
aku main yg ny dapat no 3...tp kre ok gk r..aku kalah nanpak cik sebaya nan ayah aku kot..confirm r dy menang...huhu...
peace!!!sebelum memulakan ptandingan congkak...hiihi
di tepi pantai yg indah!!
hehhe....mcm lagu plak..
taraaaa....ny hadiah yg aku dpt...hhee....

Saturday, 17 December 2011

Lilitan Shawl Terbaru!!!

Assalamualaikum dan Salam Ceria !



aku pakai shawl nie waktu pergi kenduri hari sabtu lepas....dan xsgka aku sowunk je pki tudung stail cmtu...haha..mmg sempoi abh....mce mkn 2...mak cik2 dok usha pelik je....mybe xpna tgk kot....cmp ade budk pmpn yg dok blkg meja aku ate kt mak dy,"mak,adik nk pki tudung mcm kak 2 pakai...hhaa...bley jdik model lak kt c2...;-)

Tuesday, 4 October 2011

Makan Malam di Nur Farhan Cafe

Assalamualaikum dan Salam Ceria !


nah !! rasa sorang sikit =)

Atudiaa .. santek tak kek yg FynazShamz buat nie ? huhu [ nampak tak permainan dia ?? ]
OK. Actually aku dengan 2 orang kawan aku iaitu Wani and Nyda pergi makan dekat Nur Farhan Cafe . Ehh , kat mana tu ? Sabo2 . Eden nak citola nie yokk. huhu .Cafe nie dekat dengan my hostel and my college. So, malam tu , tetiba je kiteorang rasa kebuluran  then Wani yg suggest kiteorang makan kat situ. Kami pun setuju ja sebab perut dok berdondang sayang je dari tadi. hiiiihi.


Sesampainya di sana [ skima punia ayat ] , kami terus order makanan . Aku dengan Nyda makan nasi goreng ayam then air aku order milo ais while Nyda pulak teh o ais. Wani pulak order nasi putih dengan ayam masak sour plum [first time ceq dengaq nama tu taw] .Pulun punya pulun kami makan , kami disaji pulak dengan desert [ala ala Barat gitu] . Kiteorang makan ice cream fudge. Fuhh . Memang   sedap kot. Rasa macam nak lagi. Macam mana pulak bentuk dia ? Haa.. bentuk dia macam gambar kat atas tu lah :). 

After makan mestilah kena bayar kan , takkan nak terus blahh je . Bil kitaorang sebanyak RM 21.60. Harga yg berpatutan untuk student macam kami nie . Hihi



Tarikh Keramat Aku Berblogging



                            Assalamualaikum dan Salam Ceria !




Tarikh 4 Oktober 2011 sudah semestinya akan sentiasa ada dalam kepala aku nie . Sebabnye ? Aku dah mempunyai satu belog yg akan memaparkan kisah kisah aku tak kirala suka ke duka ke janji happy maa :)

Eh2 .. bukan takat kisah aku je tapi kisah kawan kawan , family , haters[ ade ke ? hmm ] akan aku updatekan selama mana aku bergelar blogger tak bertauliah nie . Huhu.. Anyway , if my entry ada yg terkutuk terkasaq bak hiangg , FynazShamz nak mtx maaf awal2la . Bukan ape takot ade yg terasa hati  mestila tak seronok kan . Ape2 pon selamat memFOLLOW belog saya yg tak seberapa nie. And sudah semestinya aku akan memFOLLOW balik peminat2 aku diluar sana .HIHI. perasan kau bha . 

Hope korang enjoy bila berada di sini . Tamau sedih2 naa :)

"Semua penulis akan mati , hanya karyanya yg akan terus kekal abadi. Maka tulislah sesuatu yg dapat membahagiakan dirimu di akhirat kelak "- Saidina Ali bin Abi Talib




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support by :